W programie pokaz kuchni molekularnej w wykonaniu Jeana Bosa, wykład Wiesława Ambrosa na temat kuchni staropolskiej i myśliwskiej, pokazy barmańskie oraz szereg konkursów związanych z m.in. carvingiem, sztuce gotowania i nakrywania do stołu.
.Młodzi bytomianie po raz kolejny będą mieli okazję puścić wodze fantazji i pokazać, jak pięknie nakryć do stołu. Podobnie jak w ubiegłych edycjach w Międzynarodowym Konkursie Młodych Kucharzy rywalizować będą ze sobą uczniowie szkół gastronomicznych m.in. z Portugalii, Niemiec, Finlandii.
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?