18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Przyszli kucharze mają fantazję i...są poliglotami [WIDEO+FOTO]

MANO
Arkadiusz Ławrywianiec
Smażony filet z kaczki na sałacie z roszponki i rukoli w sosie z borówki czerwonej, to jedno z popisowych dań Krzysztofa Koniecznego z Zespołu Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich w Bytomiu.

Prezentował je podczas w Międzynarodowym Konkursie Młodych Kucharzy. Konkurs odbywał się w ramach IV Międzynarodowych Warsztatów Gastronomiczno-Hotelarskich w ZSGH. Podczas warsztatów przygotowano pokazy barmańskie, carvingu (rzeźbienie w owocach i warzywach) i nakrywania do stołu. - Do kulinarnych zmagań zakwalifikowało się sześć drużyn z naszej szkoły i po trzy z Danii, Portugalii, Finlandii i Niemiec - mówi Malgorzata Niewrzela, dyrektorka ZSGH.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Przyszli kucharze mają fantazję i...są poliglotami [WIDEO+FOTO] - Bytom Nasze Miasto

Wróć na bytom.naszemiasto.pl Nasze Miasto